DALJNJA PROMOCIJA TURISTIČKOG VLAKA DO LENDAVE

Nakon svečanog obilježavanja početka vožnje nove turističke linije na relaciji Čakovec – Mursko Središće – Lendava, TZ Grada Mursko Središće u suradnji s Turističnom zvezom Lendava,Turističkom zajednicom grada Čakovca i Turističkom zajednicom Međimurske županije nastavlja s promocijom nove turističko –  putničke linije.

U cilju daljnje promocije turističke linije jučer, 03. ožujka 2015.g. održan je sastanak u gradskoj upravi na kojoj su prisustvovali predsjednik TZG Mursko Središće Dražen Srpak, voditeljica Turističko informativnog centra Dolores Vrtarić i direktor Turizem Lendava d.o.o. Štefan Kepe.

Predsjenik TZG Mursko Središće predložio je da turističke zajednice svaki mjesec organiziraju određenu vrstu aktivnosti, od posjeta muzejima, etno kućama, odlazak na manifestacije, te na razne sportske događaje. U provedbu navedenih aktivnosti uključila bi se djeca dječjih vrtića, učenici osnovnih i srednjih škola. Za turiste i posjetitelje napraviti će se jedan zajednički turistički paket, koji će biti prezentiran na u medijima i portalima.

Predstavnici turističkih zajednica usvojili su zaključak da će biti organiziran još jedan sastanak na kojem je potrebno dogovoriti daljnje programe promocije turističke linije. (rt, foto T.T.)

unnamed