BIRA SE NAJLJEPŠA OKUĆNICA I BALKON U GRADU MURSKO SREDIŠĆE

Akcija „Zeleni cvijet“ – biramo naj okućnicu i naj balkon

 

Grad Mursko Središće i Turistička zajednica Grada Mursko Središće u suradnji s mjesnim odborima po prvi puta organiziraju izbor za najljepšu okućnicu i najljepši balkon na području Grada Mursko Središće.

Akcijom se ocjenjuje:

–  uređenost okućnica privatnih kuća i stambenih zgrada (cvjetnost i hotikulturno uređenje – vlastito održavanje i orginalnost uređenja)

– uređenost balkona na privatnim kućama i stambenim zgradama (cvjetnost i hortikulturno uređenje)

Mjesni odbori kandidiraju Gradu Mursko Središće kandidate za najljepšu okućnicu i kandidate za najljepši balkon. Kandidate mogu predložiti i pojedinci tj. stanovnici, te institucije koje djeluju na području Grada Mursko Središće i to u pismenom obliku do 06. svibnja 2016. godine na adresu grada. O provedenoj akciji mjesni odbori dostavljaju pismenu kandidaturu, s imenom i prezimenom te adresom kandidata u Ured grada do 06. svibnja 2016. godine. Kandidirane okućnice i balkone ocjenjivati će komisija koju čine:  predstavnica TZ, predstavnik medija i gđa. Marijana Breglec dobitnica 1. mjesta u kategoriji okućnica privatne kuće u sklopu akcije „Zeleni cvijet“.

Nagrade će se dodijeliti:

  1. 1. mjesto za naj uređeniju okućnicu privatnih kuća ili stambenih zgrada – 500,00 kn poklon bon u vrtnom centru
  1. 1. mjesto za naj uređeniji balkon na privatnim kućama i stambenim zgradama – 500,00kn poklon bon u vrtnom centru

 

            Proglašenje pobjednika akcije „Zeleni cvijet“ održati će se u sklopu Dana Grada.

 

(GMS, foto rt)