BESPLATNI TERAPIJSKI PROGRAMI ZA DJECU I ODRASLE Terapeutkinja Kristina Gita Kavran održava drugi ciklus radionica u Čakovcu

Kristina Gita Kavran ovim je prostorima poznata po svom bogatom stvaranju na području glazbe, slikarstva i pisanja, no iza nje je i 15 godina iskustva u terapijskom radu s djecom i odraslima. Diplomirana životna i socijalna savjetnica svoje usluge pruža u vlastitoj akademiji “KaGita” osnovanoj s ciljem prenošenja i širenja znanja te pronalasku rješenja za svakog pojedinca u postizanju najboljih rezultata, bilo osobnih ili poslovnih ciljeva, otkrivanju novih talenata i poticanja na humano djelovanje.

Za kraj godine odlučuje se za još jedan humanitarni korak te pod vlastitim vodstvom, u subotu 17. i nedjelju 18. prosinca, organizira besplatne radionice “Relax Kids” i “Konstelacije”. Cilj oba programa je pokušati djeci i odraslima pomoći da se u ovakvim zahtjevnim vremenima opuste i riješe stresa. Više o programima saznajte u nastavku!

RELAX KIDS

Program “Relax Kids” diljem svijeta se dokazao kao jako uspješan i efikasan, a provodi se u 7 koraka kroz koje djeca uče kako se umiriti, fokusirati i opustiti. Ples i pokret, vježbe glume i relaksacije, istezanje, disanje, afirmativne rečenice, svjesna pažnja i vizualizacija radnje su koje čine ove radionice.

Program će se provesti u subotu 17. prosinca u dva termina: za djecu od 10 do 14 godina u trajanju 9:00 – 9:45 i za djecu u društvu roditelja u trajanju 11:00 – 12:00 sati.

Relax Kids, a na radionicama će se djeci pristupati zabavnim i njima zanimljivim načinom učeći ih jednostavnim i djelotvornim tehnikama svjesne pažnje, kontrole stresa, tehnikama opuštanja koje ih uče kako razviti kreativnost, samopouzdanje, koncentraciju i vizualizaciju razvijajući i pružajući im na taj način vještine i alate koji ostaju za cijeli život.

Dobro došli ste na mjesto gdje će sva djeca biti voljena, podržana, sigurna i shvaćena i gdje se mogu kroz opuštanje i igru zabavitii i uz to učiti. Radionica je besplatna, ali je obavezna prethodna najava isključivo na broj 099 5175 662.

KONSTELACIJE

Konstelacija je terapeutska metoda osmišljena kako bi nam pružila uvid u srž problema u kojima se svi nađemo i na neuobičajen i intuitivan način vrlo brzo sami dolazimo do rješenja i odgovora koji nas muče. Neke od najčešćih tema koje se postavljaju u konstelacijama su partnerski odnosi, osobni, zdravstveni i poslovni problemi, mijenjanje obrazaca ponašanja, rješavanje konflikata i slično.

Kod ovog je programa fokus na rješenju, a ne na samom problemu. Svatko od nas nosi u sebi sve što mu je potrebno, a svaki problem se može riješiti ako smo spremni vidjeti i prihvatiti rješenje.

Radionica će se održati u nedjelju 18. prosinca s početkom u 10 sati i trajanje nije striktno određeno već po dogovoru do kad će grupa imati volje želje i snage. Ova radionica je isto tako besplatna, ali je potrebna najava na broj 099 5175 662.

Odvojite potrebno vrijeme i pridružite se grupnoj radionici, mjestu gdje ćete se povezati dublje sa samim sobom! (m)