Besplatna izrada web stranica za udruge

Udruge su pokretači ekoloških, humanitarnih, informacijskih, kulturnih, nacionalnih, socijalnih, prosvjetnih, športskih, tehničkih, zdravstvenih, znanstvenih i drugih uvjerenja i ciljeva. U ova teška vremena i korona krizu koja je itekako pogodila rad udruga želja nam je pomoći udrugama da svoju prisutnost ostvare na internetu. Bez naknade izraditi ćemo web stranicu za udruge što će im omogućiti da sve informacije i aktivnosti budu dostupne 24 sata dnevno s bilo kojeg kraja svijeta, privući nove članove i donatore. Sada je pravo vrijeme da iskoristite sav potencijal koji vam pruža Internet i nastavite još lakše i bolje s vašim aktivnostima.

Besplatno do vlastite web stranice

Svjesni samo da udruge nemaju sredstava što je u većini slučajeva i jedan od glavnih razloga zašto nemaju web stranicu. Sve udruge, posebno one aktivne putem svoje web stranice mogu široj javnosti predstaviti rad svoje udruge, kontakt informacije, privući nove članove i slično.

Mišljenja smo da u današnje vrijeme svatko tko ima udrugu jednostavno mora biti prisutan na internetu jer je potencijal za razvijanje zaista jako velik.

Svaka udruga na svoj način pomaže lokalnoj zajednici i promovira svoj grad ili selo u kojem se nalazi, a mi želimo pomoći da putem vlastitih web stranica ta promocija bude još bolja i učinkovitija. Bez obzira o kakvoj se udruzi radi spremni smo na suradnju.

Ukratko, Exdizajn iz Belišća ne nudi popust nego će potpuno besplatno izraditi jednostavnu funkcionalnu web stranicu za vašu udrugu.

Za više informacija posjetite link za narudžbu ovdje:  https://www.exdizajn.com/besplatna-izrada-web-stranica-za-udruge/