Aktivnosti Udruge udomitelja djece Međimurja u mjesecu radosti i iščekivanja

Zadnji mjesec u godini pun je radosti i iščekivanja, ali i priprema za nadolazeće božične blagdane, Tako smo na radionici kuhanja pod stručnim vodstvom mentorice Anice Naranđa pekli božični kruh sa puno suhog voća koje su djeca sa veseljem sjeckala i pripremala. Radinice kuhanja financirane su iz sredstava Međimurske županije, pa se ovim putem zahvaljujemo na podršci.

Kakav bi to bio Božić bez nakita, pa smo i tu sa djecom odradili nekoliko radionica. Udružili smo snage i znanja te su djeca i udomitelji izrađivali adventski i novogodišnji nakit. Materijale koje smo koristili bili su češeri koji smo sakupili, stvari koje smo reciklirali, karton, role od wc papira, stare vunene majce te stari nakit koji se više ne koristimo. Tako je naš štand na božičnom sajmu bio šaren i veseo, zahvaljujući Ministarstvu rada, mirovniskog sustava, obitelji i socijalne politike koji finaciraju projekt “Osnaženi udomitelji, uspješnija djeca”

Sadržaj ove objave je isključivo odgovornost Udruge udomitelja djece Međimurja.

Ovih dana i u našu Udrugu došao je Djed Mraz i to ne jedan nego 4 njih jer su čuli da u udruzi ima puno male i velike djece koji nestrpljivo čekaju kako bi se uvjerili da li su se njihove želje i očekivanja ostvarile. Poklone su donirale dobre vile i vilenjaci iz cijele Hrvatske, a moram spomenuti da je nekoliko poklona stiglo iz Njemačke.

Zahvaljujemo im na poklonima i željama koje su napisali djeci.

Udruga udomitelja djece Međimurja