12 NOVIH POMOĆI KATRUŽE U IZNOSU OD 20 TISUĆA KUNA

Zaklada solidarnosti Katruža dodijelila novih 12 pomoći u iznosu od oko 20 tisuća kuna

Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ održala  je 28. travnja   2016.   godine 155. sjednicu   na kojoj je  dodijeljeno dvanaest pomoći u iznosu od 19.380,00 kune.

Za kupnju lijekova pomoći su dodijeljene  djetetu iz  Novog Sela Rok u iznosu od 1.000,00 kuna i djetetu iz  Goričana u iznosu od 300,00 kuna. Dodijeljeno je   pet  pomoći    za terapijsko jahanje  podnositeljima zahtjeva, djeci iz Nedelišća, Domašinca, Male Subotice i Nedelišća, te podnositeljici zahtjeva iz Lopatinca, svakome po 1.800,00 kuna. Djeci iz Šenkovca, Zasadbrega  i Hodošana dodijeljene su pomoći za  defektološke  tretmane, svakome po 1.800,00 kuna, a djeci iz Čakovca i Male Subotice također za defektološki tretman u iznosu od 1.840,00 kuna.

Međimurska zaklada solidarnosti «Katruža»  u ovoj godini na četiri održane  sjednice dodijelila je 45  pomoći u ukupnom iznosu od 146.870,00 kuna.

Uskoro se približava i akcija prodaje cvijeta katruže. O mjestima i vremenu prodaje cvijeta  na vrijeme ćemo Vas obavijestiti, a već Vas sada pozivamo da nam se u toj akciji kao i svake godine pridružite kupnjom katruže ili na neki drugi način.

Zahvaljujemo  svima  koji uplatama  članarina ili donacija  pomažu rad Zaklade. Posebno zahvaljujemo gospodinu Franji Bukalu iz Orehovice , dobitniku Nagrade „Zrinski“ Međimurske županije  za  2015. godinu koji je novčani dio Nagrade donirao Zakladi. Samo zahvaljujući  pomoći dobrih ljudi Zaklada će i dalje moći  pružati pomoć  bolesnima  s područja Međimurske županije.

(Mateja Gošćiej, http://medjimurska-zupanija.hr/)