Zbog glasnog reproduciranja glazbe oduzeti zvučnici

 

1)  U subotu, 24. srpnja 2021. godine oko 23 sati u Pribislavcu, Ulici Stanka Vraza, javni red i mir je narušavao 23-godišnjak pod utjecajem alkohola u količini od 1,98 grama po kilogramu, na način da je reproducirao glasnu glazbu putem prijenosnog zvučnika i mobilnog telefona.

Mladić je uhićen dok je navedena oprema oduzeta te će se protiv njega podnijeti Optužni prijedlog zbog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

2) U nedjelju, 25. srpnja 2021. godine iza 22 sata u Murskom Središću, Ulici Sitnice, u dvorištu kuće, javni red i mir narušavao 47-godišnjak na način da je pod utjecajem alkohola u količini od 1,56 grama po kilogramu, putem zvučnika puštao glasnu glazbu i time remetio noćni mir mještana.

Zvučnik je oduzet te se protiv njega podnijeti Optužni prijedlog.

3) U nedjelju, 25. srpnja 2021. godine u 22,35 sati u Murskom Središću, Ulici Sitnice, u kući, javni red i mir je narušavao 55-godišnjak na način da je pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest), putem zvučnika puštao glasnu glazbu i time remetio noćni mir mještana.

Zvučnik je oduzet te i protiv njega će se podnijeti optužni prijedlog.

(PU međimurska, foto: ilustracija)