ZALETIO SE AUTOM U VLAK – PROVALA U UGOSTITELJSKI OBJEKT

U utorak, 22. rujna oko 20.30 sati u Maloj Subotici, Ulici braće Radić, na prijelazu ceste preko željezničke pruge dogodila se prometna nesreća. 53-godišnji vozač osobnog automobila varaždinskih registarskih oznaka, dolaskom do prijelaza ceste preko željezničke pruge na kojem nema uređaja za zatvaranje prometa ni uređaja za davanje znakova kojima se najavljuje približavanje vlaka, nije zaustavio vozilo ispred prijelaza kako bi se uvjerio da prugom ne nailazi vlak. Zbog toga je vozilom udario u putnički vlak koji prometuje na relaciji Koprivnica – Čakovec – Kotoriba. Nakon udara osobni automobil odbačen je van kolnika, gdje je potom udario u metalni stup svjetlosnog signalnog uređaja u izgradnji te u metalnu ogradu nogostupa za prolaz pješaka.

Ozlijeđeni vozač prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen te je zadržan na liječenju. O prometnoj nesreći podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

U noći s 21. na 22. rujna u Donjem Vidovcu, Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u privatni ugostiteljski objekt, odakle je ukrao cigarete i razna alkoholna pića. Potom je provalio u aparat za igru te ukrao novac.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)