VOZILA U SUPROTNOM SMJERU, IZUDARAO 55-GODIŠNJAKA

Danas, 10. kolovoza u 7 sati i 30 minuta, Operativno komunikacijski centar policije Policijske uprave međimurske zaprimio je obavijest Centra 112, da se na autocesti A4  (Goričan-Zagreb) iz smjera Goričana u smjeru Čakovca, u suprotnom smjeru kreće nepoznati osobni automobil, crvene boje. Na izlazu s autoceste kod čvora Sv. Križ vozilo je probilo rampu na naplatnim kućicama  te se nastavio kretati u smjeru Čakovca.

Sve raspoložive policijske snage odmah su krenule u potragu za vozilom.

U 7 sati i 55 minuta, ophodnja Policijske postaje Čakovec na južnoj obilaznici grada Čakovca zaustavila je crveni Peugeot, koprivničkih registarskih oznaka, kojim je upravljala 61-godišnjakinja s područja grada Koprivnice.

U ovom događaju vozačica nije zadobila ozlijede, niti je prouzrokovala prometnu nesreću s drugim vozilima. Trenutno se utvrđuju sve okolnosti ovog događaja.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je muškarac, rođen 1966. godine, sa šireg područja grada Čakovca, počinio kazneno djelo „teška tjelesna ozljeda“.

Naime, u utorak 2. kolovoza oko 15 sati u Novom Selu Rok, na dvorištu obiteljske kuće u Školskoj ulici, osumnjičeni je nakon kraće prepirke rukama i nogama po tijelu izudarao 55-godišnjaka te ga pritom teško ozlijedio.

Protiv osumnjičenog podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su dijete i maloljetnik s područja Međimurske županije, počinili dvije teške krađe.

Naime, između 30. srpnja i 3. kolovoza u Kotoribi, Sajmišnoj ulici, provalili su u prostorije poljoprivredne apoteke, odakle su ukrali razni poljoprivredni alat, više komada ogrlica i vodilica za pse, lance za motorne pile, listove za ručne pile i dr. razne artikle. Dio ukradenih predmeta oduzet je od počinitelja i vraćen vlasniku.

Također, u noći s 1. na 2. kolovoza u Kotoribi, Ulici Nikole Zrinskog, provalili su u prostorije lokalnog nogometnog kluba, gdje su zatim provalili u aparat za zabavu iz kojeg su ukrali kovani novac.

Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Za osumnjičeno dijete nadležnom državnom odvjetniku za mladež dostavit će se posebno izvješće, dok će se prema maloljetnom osumnjičeniku dostaviti kaznena prijava, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)