Ulica prometnih nesreća i srušenih ograda – i treći sudar u Murskom Središću u dva tjedna

Kako je u gradu Mursko Središće uvijek aktualan naziv glavne i najprometnije ulice o čemu nećemo ovaj put detaljnije, jer radi se o drugačijem slučaju, ipak bi u obzir mogao doći i naziv Ulica prometnih nesreća, porušenih ograda i uništenih kuća. Ime je naravno predugačko i ona se nikada tako neće zvati, no to bi bio najprikladniji naziv s obzirom što se sve u toj ulici događa.

Ne samo da su kamioni uništili velik broj kuća, nego one stradavaju i u prometnim nesrećama, pogotovo ograde, kojih je valjda već uništeno desetak. U samo dva tjedna dogodile su se tri prometne nesreća, prva na sredini ulice, druga na kraju u samom centru grada na raskršću, a danas je na red došlo i raskršće na početku ulice, ono koje spaja Tekstilnu ulicu i ulicu Marka Kovača, a između njih proteže se ulica JB Tita.

Danas oko 17 sati došlo je do sudara kombija i osobnog vozila. Kombi je neoprezno izlazio na glavnu ulicu, a u njega se izravno zabio osobni automobil koji se kretao glavnom cestom. Druge pojedinosti nisu nam poznate pa ćemo ih donijeti kada policija objavi svoje službeno izvješće. Materijalna šteta je velika, a izgleda da vozači osim doživljenog  ogromnog šoka, nisu ozbiljnije povrijeđeni.

(R. Tomanić, foto: Tin Tomanić)