Ukrao Opel Corsu u Murskom Središću koja je pronađena na poljskom putu nedaleko Hlapičine

U petak, 12. siječnja u jutarnjim satima u Murskom Središću, na parkiralištu ispred trgovine u Ulici Josipa Broza Tita, nepoznati počinitelj ukrao je nezaključanu Opel Corsu, u kojoj se u kontakt bravi nalazio ključ. Istog dana oko podneva policijski službenici Interventne jedinice policije na poljskom putu nedaleko Hlapičine pronašli su ukradeno vozilo. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave međimurske evidentirano je ukupno osam krađa od čega šest u kojima je počinjena materijalna šteta manja od 1.000 kuna te tri  teške krađe.

Izdvajamo:

KRAĐA

U subotu, 13. siječnja, u Domašincu, Vrtnoj ulici, nepoznati počinitelj ušao je u nezaključanu obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari te ukrao ručni sati i razni nakit vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

TEŠKA KRAĐA

Između 11. i 12. siječnja u Nedelišću, Varaždinskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u poslovni objekat gdje je u nekoliko prostorija ispremetao stvari i ukrao više desetaka tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto RT, ilustracija)