Ukrao motornu pilu, teže ozlijeđena pješakinja, provala u spremište

Između 2. i 14. studenoga u Čakovcu, Zagrebačkoj ulici, nepoznati počinitelj je iz nezaključane alatnice ukrao motornu pilu.

Materijalna šteta procjenjuje se nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

U srijedu, 14. studenoga iz Županijske bolnice Čakovec zaprimljena je prijava ozljeda iz koje je razvidno da je 33-godišnjakinja u prometnoj nesreći zadobila teške tjelesne ozljede.

Podsjećamo, da je u srijedu, 7. studenoga oko 6 sati u Čakovcu, Kalničkoj ulici, vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 54-godišnjak s područja grada Čakovca, obavljao je radnju vozilom, polukružno okretanje s autobusnog stajališta na kolnik Kalničke ulice, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti na siguran način, zbog čega je vozilom udario u 33-godišnju pješakinju s područja općine Nedelišće, koja je prelazila kolnik Kalničke ulice gurajući bicikl izvan obilježenog pješačkog prijelaza koji se nalazio na udaljenosti manjoj od 50 metara od mjesta prelaženja. Nakon udara došlo je do prevrtanja bicikla i pada pješakinje na kolnik.

Protiv 54-godišnjaka će se podnijeti kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, nadležnom državnom odvjetniku.

Između 6. i 14. studenoga u Čakovcu, Svetojelenskoj cesti, nepoznati počinitelj je provalio u spremište odakle je ukrao agregat, trimer i razni alat.

Materijalna šteta procjenjuje se nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: (ilustracija)