Ukraden bicikl i mobitel, osumnjičeni za krađu sokova i pribora za jelo

U utorak, 28. studenoga Policijska uprava međimurska zaprimila je obavijest građana da je:

1) u ponedjeljak,27. studenoga u popodnevnim satima u Šenkovcu, Ulici braće Radić, nepoznati počinitelj ispred ugostiteljskog objekta ukrao muški bicikl vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

2) u ponedjeljak, 27. studenoga u popodnevnim satima u Kuršancu, Vrtnoj ulici, nepoznati počinitelj iz otključane garaže iskoristio kraću odsutnost vlasnika te mu ukrao i mobitel vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su dvojica 18-godišnjaka (jedan od njih osumnjičeni je za počinjenje kaznenog djela u prvom događaju) te 36-godišnjak svi s područja općine Pribislavec i maloljetnik s područja Međimurske županije počinili kazneno djelo teške krađe.

Naime, u nedjelju 26. studenoga u jutarnjim satima u Čakovcu, Ulici žrtava fašizma nepovlasno su ušli u ograđeno dvorište privatnog poduzeća odakle su ukrali razne sokove vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Dio ukradenih predmeta je oduzet i vraćen vlasniku. Protiv osumnjičenika dostavit će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su dvojica 18-godišnjaka s područja općine Pribislavec počinili kazneno djelo teške krađe. Između 10. i 15. studenoga u Pribislavcu, Ulici bana Josipa Jelačića provalili su  obiteljsku kuću odakle su ukrali ukrao razni pribor za jelo i ugostiteljstvo, vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Dio ukradenih predmeta je oduzet i vraćen vlasniku.

Protiv osumnjičenika dostavit će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: ilustracija)