Uhvaćeni počinitelji nekoliko krađa

Pronađen dvojac za kojeg se sumnja da je počinio nekoliko provala i krađu

TEŠKE KRAĐE I KRAĐE

            Uhvaćeni počinitelji nekoliko krađa

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da su 20 i 18-godišnjak s područja općine Pribislavec počinili nekoliko kaznenih djela.

Dvojac je tijekom noći  s 9. na 10. listopada ove godine u Pribislavcu, Ulici braće Radić provalio u prostorije sportskog kluba, gdje su ukrali novac.

Na istom mjestu dvojac je tijekom noći s 14. na 15. listopada provalio u prostorije sportske udruge, gdje su načinili veću materijalnu štetu, ali nisu ništa ukrali.

Također je dvojac između 13. i 15. listopada u Štefancu, Ulici Nikole Tesle provalio u prostorije udruge, gdje su ukrali prijenosni zvučnik, kavu i pića.

Nadalje je 20-godišnjak u četvrtak, 17. listopada ove godine u jutarnjim satima  u Čakovcu, Ulici Rudolfa Steinera, iz stalka za bicikle u krugu poduzeća ukrao nezaključani bicikl marke Corratec.

Taj je dvojac u noći s 2. na 3. studenoga u Pribislavcu, Ulici dr. Vinka Žganca, provalio u prostorije sportske udruge, gdje su ukrali glazbenu liniju marke, raznu opremu i pića.

Ukupna materijalna šteta cijeni se na iznos od više tisuća kuna.
Dio ukradenih predmeta je pronađen i vraćen vlasnicima.
Protiv dvojca se podnose kaznene prijave, nadležnom državnom odvjetniku.

Drska krađa

U četvrtak, 7. studenoga u popodnevnim satima u Peklenici, Ulici bana Josipa Jelačića je nepoznati počinitelj ušao u nezaključanu kuću, gdje je prišao starijem vlasniku i iz ruku mu ukrao novac nakon čega je pobjegao.
Materijalna šteta se cijeni na iznos od više tisuća kuna.
Protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava, nadležnom državnom odvjetniku.

(PU međimurska, foto: ilustracija)