UHVAĆENA TROJKA IZ MURSKOG SREDIŠĆA KOJA JE KRALA U DONJEM KRALJEVCU

Policijski službenici Policijske uprave međimurske u proteklih 24-sata razriješili su dva kaznena djela krađe.

 

Dovršenim  kriminalističkim  istraživanjem  sumnja  se  da su trojica muškaraca (r. 1990., 1980. i 1982.) s područja grada Mursko Središće, počinili kazneno djelo krađe. Naime, u srijedu, 28. srpnja ove godine u Donjem Kraljevcu, Ludbreškoj ulici iz nezaključane obiteljske kuće ukrali su novac i razni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv osumnjičenih podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je dvoje djece počinilo kazneno djelo krađe. U ponedjeljak, 5. rujna u popodnevnim satima u Domašincu, na parkiralištu ispred ugostiteljskog objekta u Ulici Katarine Zrinski, ukrali su dva nezaključana bicikla. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Ukradeni bicikli pronađeni su i vraćeni vlasnicima. Nadležnom državnom odvjetniku za mladež i Centru za socijalnu skrb dostavit će se izvješće.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 49-godišnjak s područja općine Donji Kraljevec počinio kazneno djelo krađe.

Naime, u utorak, 6. siječnja 2014. u ranim jutarnjim satima u Donjem Kraljevcu, Ludbreškoj ulici iz otvorenog gospodarskog objekta ukrao je tegle s cvijećem, ložište i tanjur za kotlovinu, razni građevinski materijal i radio kasetofon. Dio ukradenih predmeta je pronađen i vraćen vlasniku.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv osumnjičenog podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)