U TRGOVINI UKRAO NEKOLIKO TISUĆA KUNA, NO UBRZO JE UHVAĆEN

U utorak, 22. ožujka oko 11.35 sati u Čakovcu, u Ulici Valenta Morandinija, mlađa muška osoba u privatnoj trgovini iskoristila je nepažnju prodavačice te joj iz registar kase ukrala nekoliko tisuća kuna, nakon čega je pobjegla.

Zahvaljujući brzoj reakciji građanina, osumnjičenik je uhvaćen i zadržan do dolaska policije.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je kazneno djelo počinio maloljetnik s područja Međimurske županije. Od njega je sav ukraden novac oduzet i vraćen prodavačica.

Koristimo prigodu kako bi najsrdačnije zahvalili žitelju Međimurske županije na savjesnom postupku i brzoj reakciji, koja je pridonijela hvatanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Također, dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je maloljetnik pokušao počiniti kazneno djelo teške krađe. Naime, tijekom noći s 18. na 19. ožujka ove godine, u Čakovcu, u Ulici Vladimira Nazora provalio je u podrumske prostorije stambene zgrade gdje je ispremetao stvari, ali ništa nije ukrao.

Prema maloljetniku podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)