U SITNICAMA UKRADENA PERILICA RUBLJA – OVAJ VIKEND 7 PROMETNIH NESREĆA

Tijekom proteklog vikenda dogodile su se ukupno sedam prometnih nesreća, od čega jedna s ozlijeđenom osobom u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena, te šest prometnih nesreća s nastalom materijalnom štetom.

Greške koje su prethodile prometnim nesrećama:

  • – neprilagođena brzina – jedna prometna nesreća,
  • – nepoštivanje prednosti – tri prometne nesreće,
  • – ostale greške – tri prometne nesreće.

Prisutnost alkohola u organizmu kod sudionika prometnih nesreća tijekom vikenda nije utvrđena.

Na području Policijske uprave međimurske evidentirano 14 kaznenih djela krađe, od čega izdvajamo:   

 

  • Između 7. i 14. travnja u Nedelišću, Radničkoj ulici, nepoznati počinitelj ušao je u nezaključanu obiteljsku kuću, odakle je potom iz torbice vlasnika, ukrao nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.
  • Između 21. i 23. travnja u Murskom Središću, Ulici Sitnice, nepoznati počinitelj iz nezaključane obiteljske kuće ukrao je perilicu rublja, vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.
  • U subotu, 23. travnja oko 14 sati u Nedelišću, Ulici Josipa Marčeca, prilikom održavanja sajma ribolovne opreme, nepoznati počinitelj sa izložbenog štanda ukrao je pakovanje seta tzv. „bipsera“ (signalizatori, tj. indikatori ugriza). Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna. Dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je kazneno djelo krađe počinio 37-godišnjak s područja Općine Pribislavec te će se protiv njega podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto, rt)