U RIBNJAKU PRONAĐENO MRTVO TIJELO MUŠKARCA

Danas, u jutarnjim satima u ribnjaku između naselja Svezi Križ i Podbrest,  pronađeno je mrtvo tijelo muškarca.

Prepoznavanjem, od strane članova obitelji utvrđeno je da se radi o 61-godišnjaku sa šireg područja općine Mala Subotica.

Kriminalistička istraživanja su u tijeku.

U utorak, 5. srpnja oko 5.40 sati u Čakovcu na raskrižju ulica Braće Graner i Globetka, dogodila se je prometna nesreća u kojoj se 45-godišnja vozačica bicikla, s pješačko biciklističke staze uključivala u promet, a da nije propustila sva vozila koja se kreću cestom na koju se uključuje. Zbog toga je u njezin bicikl udario osobni automobil varaždinskih registarskih oznaka, s kojim je upravljao 36-godišnji vozač. Uslijed udara vozačica bicikla se prevrnula i pala na kolnik.

Vozilom hitne pomoći ozlijeđena vozačica prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena.

O prometnoj nesreći podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 41 i 34 godišnjaci, te 32-godišnjakinja, počinili kazneno djelo krađe.

Naime, u subotu, 2. srpnja između 2.30 i 8.30 sati u Knezovcu 124, nepovlasno su ušli u ugostiteljski objekt, gdje su ukrali novac i veću količinu cigareta. Dio predmeta oduzet je i vraćen vlasniku.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv osumnjičenih podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)