U prometnoj nesreći u Čakovcu ozlijeđen maloljetni motociklist

Ozlijeđeni motociklist vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje mu je pružena liječnička pomoć, dok će se ozljede naknadno okvalificirati

Jučer, 6. listopada 2020. godine oko 13 sati i 20 minuta u Čakovcu na raskrižju Športske ulice, odvojka Športske ulice i Ulice Ivana pl. Zajca, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen maloljetni motociklist.

Upravljajući Hondom Jazz, čakovečkih registarskih oznaka, kolnikom odvojka Športske ulice, 45-godišnji vozač dolaskom do raskrižja sa kolnikom Športske ulice, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao u raskrižje zadržavajući smjer kretanja prema kolniku Ulice Ivana pl. Zajca, a da pritom nije propustio sva vozila koja se kreću tom prometnicom.

Zbog oduzimanja prednosti prolaska u bočni dio Honde,  prednjim dijelom motocikla (Derbi Cross City 125), čakovečke registarske oznake, naletio je maloljetni motociklist, koji se kretao kolnikom Športske ulice. Nakon sudara došlo je do prevrtanja motocikla i pada vozača na kolnik.

Ozlijeđeni motociklist vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje mu je pružena liječnička pomoć, dok će se ozljede naknadno okvalificirati te potom slijedi kvalifikacija događaja.

(PU međimurska, foto: ilustracija)