U PROMETNOJ NESREĆI OZLIJEĐENA JEDNA OSOBA – KRAĐA MOBITELA IZ TRGOVAČKOG CENTRA

U četvrtak, 13. listopada oko 19 sati u Strahonincu, Ulici Ivana Hižmana  dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila. Zbog neprilagođene brzine osobinama ceste i smanjenoj vidljivosti, 43-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka u desnom zavoju prešao je na suprotnu prometnu traku, gdje je udario u osobni  automobil  čakovečkih  registarskih  oznaka  s  kojim  upravljao 50-godišnji vozač.

Vozilom hitne pomoći u Županjsku bolnicu Čakovec prevezen je 50-godišnji vozač, gdje je liječničkim pregledom utvrđeno da je zadobio lake ozlijede s mogućom prekvalifikacijom u teške, te je zadržan na liječenju. Vozaču koji je skrivio prometnu nesreću uručena je obavijest o počinjenom prekršaju.

prometna-nesreca-strahoninec_322042

Nepoznati počinitelj u srijedu, 12. listopada u večernjim satima iz trgovine u sklopu trgovačkog centra u Čakovcu, Obrtničkoj ulici, ukrao je mobitel vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: PU međimurska)