U Hlapičini ukraden skuter vrijedan nekoliko tisuća kuna, stradali biciklist i motociklist

U utorak, 17. srpnja oko 17,35 sati na cesti D-20 (benzinska postaja) kod Svetog Križa dogodila se prometna nesreća, gdje je vozač osobnog automobila slovačkih nacionalnih oznaka, 21-godišnjak s područja Zagrebačke županije krećući se iz smjera zapada u smjeru istoka vozilom udario u bicikl kojim je ispred upravljao 60-godišnjak s područja općine Orehovica.

Nakon udara vozač bicikla pao je na kolnik, dok je bicikl odbačen u lijevu stranu, gdje ga je udario motocikl čakovečkih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 28-godišnjak s područja grada Čakovca, a nakon čega se motociklist prevrnuo i pao na kolnik.

Vozači motocikla i bicikla su vozilom hitne pomoći prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su kod vozača motocikla utvrđene lake tjelesne ozljede, dok je vozač bicikla zadržan na liječenju, a ozljede će biti naknadno okvalificirane.

Na mjesto događaja izašla je državna odvjetnica koja je vodila očevid.

Vozač motocikla za vrijeme vožnje nosio je propisanu, homologiranu i uredno pričvršćenu zaštitnu kacigu.

U vremenu od 17,55 do 22,10 sati za vrijeme obavljanja očevida promet je na navedenoj dionici bio zatvoren te se odvijao obilazno prostorom benzinske postaje.

Kriminalistička istraživanja se nastavljaju.

Krađa iz trgovine

U ponedjeljak, 16. srpnja, u prijepodnevnim satima, u Čakovcu, Ulici Valenta Morandinija, nepoznati počinitelj je u trgovini ukrao razne kozmetičke proizvode i sat ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Krađa skutera

U utorak, 17. srpnja, u večernjim satima, u Hlapičini, nepoznati počinitelj je na parkiralištu isprede ugostiteljskog objekta ukrao skuter vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja se podnose kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: ilustracija)