U HLAPIČINI TEŠKO OZLIJEĐEN BICIKLIST

U ponedjeljak, 5. lipnja oko 15 sati u Hlapičini kod kbr. 16, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 67-godišnji biciklist.

Naime, vozač Volkswagen Pola, čakovečkih registarskih oznaka, rođen 1989., u oštrom zavoju obavljao je pretjecanje bicikla, a da pritom svoje vozilo nije držao na potrebnoj udaljenosti od vozila koje pretječe zbog čega je stražnjim dijelom automobila udario u biciklistu, rođenog 1950. Nakon udara došlo je do pada bicikliste na kolnik.

Vozilom hitne medicinske pomoći unesrećeni je prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno kako je u nesreći teško ozlijeđen zbog čega je zadržan na liječenju.

Protiv 28-godišnjeg vozača VW Pola zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu nadležnom državnom odvjetniku podnijet će se kaznena prijava.

Između 3. i 5. lipnja u Čakovcu, na gradilištu privatnog hotela u Ulici Vladimira Nazora, nepoznati počinitelj na prvom katu nedovršenog objekta provalio je u improvizirano spremište, odakle je ukrao razni električni i drugi alat.

Materijalna šteta prema prvim procjenama oštećenog poduzeća s područja grada Čakovca procjenjuje se na više tisuća kuna. Protiv počinitelja nadležnom državnom odvjetniku podnijet će se kaznena prijava, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: ilustracija)