U DISKO KLUBU TEŠKO OZLIJEDIO MLADIĆA, KRAĐE POVRĆA, DRVA I PRIBORA ZA JELO

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 18-godišnjak s područja općine Goričan, počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede.

Naime, u nedjelju, 14. kolovoza oko 5 sati u Donjem Kraljevcu, Kolodvorskoj ulici, u hodniku ispred sanitarnog čvora disko kluba fizički je nasrnuo na 21-godišnjaka te ga pritom teško ozlijedio.

Zbog nanošenja teške tjelesne ozljede protiv osumnjičenika podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Na području Policijske uprave međimurske u protekla 24 sata evidentirana su dva kaznena djela teške krađe:

Između 14. i 16. kolovoza u poljskom predjelu zvanom “Parišće”, nedaleko Ivanovca, nepoznati počinitelj u voćnjaku i povrtnjaku, vlasništvo 53-godišnjakinje, provalio je u spremište te ukrao pribor za jelo. Potom je iz povrtnjaka ukrao tristotinjak kilograma raznog povrća. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Danas, u ranim jutarnjim satima u Donjoj dubravi, Ulici Pavleka Miškine, nepoznati počinitelj provalio je u caffe bar, odakle je ukrao cigarete. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Jučer, 16. kolovoza u 14 sati i 15 minuta na cesti između Macinca i Badličana policijski službenici Policijske postaje Štrigova zatekli su maloljetnika i 34-godišnjaka,  kako na biciklima prevoze nekoliko manjih trupaca bukve.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da su počinili prekršaj iz Zakona o šumama te će se nadležnom šumarskom inspektoru dostaviti obavijest o počinjenom prekršaju, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)