TUČNJAVE, KRAĐE, PROVALE

U utorak, 16. lipnja oko 22.10 sati u Čakovcu, Vukovarskoj ulici grupa nepoznatih mladića verbalno se sukobila s 19-godišnjakom s područja Međimurske županije. Tijekom sukoba, jedan od mladića udario je 19-godišnjaka u predjelu potiljka, koji je uslijed siline udarca nakratko izgubio svijest.  Liječničkim pregledom u Županijskoj bolnici u Čakovec utvrđeno je da je mladić teško ozlijeđen, te je zadržan na liječenju. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Između 9. i 15. lipnja u Goričanu, ulici Komparija, nepoznati počinitelj je sa zgrade robnog terminala u vlasništvu privatnog poduzeća, demontirao i potom ukrao više komada bakrenih cijevi, vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U noći s 16. na 17. lipnja u Donjoj Dubravi, ulici Ribički prolaz, nepoznati počinitelj provalio je u skladište vlasništvo 51-godišnjaka, odakle je ukrao bušilice, trimer, motornu pilu i stroj za niveliranje (ravnanje).  Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: Ilustracija)