Trinaest krađa tijekom proteklog vikenda – krala se i perad

Na području Policijske uprave međimurske tijekom proteklog vikenda evidentirane su dvije teške krađe i 11 krađa. Materijalna šteta kod jedne od spomenutih teških krađa procjenjuje se na oko tisuću kuna, dok kod druge teške krađe počinitelj iz objekta nije ništa ukrao. Što se tiče materijalne štete kod krađa, kod jedne od njih procjenjuje se na više od tisuću kuna, a u preostalih deset nastala šteta je manja od tisuću kuna.

Izdvajamo tešku krađu provaljivanjem:

U noći sa 8. na 9. veljače 2020. godine u Belici, Ulici braće Radić, nepoznati počinitelj provalio je u kokošinjac, vlasništvo 63-godišnjaka, odakle je ukrao nekoliko desetaka komada razne peradi.

Materijalna šteta procjenjuje se na oko tisuću kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

OŠTEĆENJE TUĐE STVARI – DOPUNA INFORMACIJE

Čakovec – rukom razbio monitor aparata za igre na sreću

 Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 49-godišnjak s područja općine Pribislavec, počinio kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.

Naime, sumnja se da je u ponedjeljak, 27. siječnja 2020. godine oko 18 sati u automat klubu u Čakovcu, Ulici Eugena Kvaternika, vlasništvo privatnog poduzeća iz Koprivnice, udarcem rukom razbio monitor na aparatu za igre na sreću nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru.

Materijalna šteta procjenjuje se na oko 6 tisuća kuna.

Protiv osumnjičenika podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

(PU međimurska, foto: rt, ilustracija)