Traže se odbjegli vozač i očevici prometne nesreće, krađa iz garaže u Selnici

U četvrtak, 11. siječnja oko 0.45 sati na županijskoj cesti između naselja Orehovica i Vularija dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen 60-godišnji pješak.

Naime, nepoznati vozač osobnog automobila, najvjerojatnije marke „Audi“, izlaskom iz zavoja prešao je na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje je udario u tijelo pješaka koji se kretao uz desni rub kolnika.

Ozlijeđeni pješak vozilom hitne pomoći prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

Nakon prometne nesreće nepoznati vozač napustio je mjesto prometne nesreće, a da o tome nije izvijestio najbližu policijsku upravu ili policijsku postaju te se za njim traga.

Po zaprimanju bolničke prijave ozljeda, podnijet će se nadopuna i kvalifikacija događaja.

Policija poziva odbjeglog vozača, te moli građane ukoliko raspolažu s informacijama o ovoj prometnoj nesreći da se jave u Postaju prometne policije Čakovec ili nazovu na broj 192.

U razdoblju od 9. do 10. siječnja, u Selnici, Stepinčevoj ulici, nepoznati počinitelj je iz garaže ukrao kosilicu za travu i razni alat.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: AJ, ilustracija)