Traže se očevici prometne nesreće, ukradeni dijelovi radnog stroja i mobitel

U srijedu, 15. studenoga oko 17,30 sati u Čakovcu, blizini raskrižja državne ceste broj 3 (Južna obilaznica Čakovca) i gradske ceste Čakovec – Savska Ves, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u kojoj su sudjelovala tri vozila.

U cilju rasvjetljavanja svih okolnosti ove prometne nesreće, molimo svjedoke (očevice) da se jave osobno u Postaju prometne policije Čakovec, ili na broj 192.

U noći s 14. na 15. studenoga u Draškovcu, Draškovićevoj ulici, nepoznati počinitelj je iz dvorišta obiteljske kuće ukrao dijelove radnog stroja.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

U utorak 14. studenoga u popodnevnim satima u Čakovcu, Športskoj ulici, nepoznati počinitelj je iz otključane svlačionice ukrao mobitel. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: ilustracija)