Teže ozlijeđena putnica iz vozila, u Peklenici provaljeno u dvije kuće

U srijedu, 6. veljače zaprimljena je prijava teške tjelesne ozljede iz Županijske bolnice Čakovec za 78-godišnju putnicu iz vozila s područja općine Donji Kraljevec, koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći.

Naime, u petak, 1. veljače oko 12,20 sati na cesti između Preloga i Svetog Križa,  83-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka s područja općine Donji Kraljevec, zbog neprilagođene brzine, izlaskom iz zavoja je vozilom udario u stražnji dio teretnog vozila čakovečkih registarskih oznaka kojim je ispred upravljao 60-godišnjak s područja općine Donji Kraljevec.

Vozilom hitne pomoći 78-godišnja putnica iz prvog vozila i 21-godišnji putnik iz drugog vozila s područja općine Kotoriba prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su kod putnice utvrđene teške tjelesne ozljede.

Protiv 83-godišnjaka će se podnijeti kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, nadležnom državnom odvjetniku.

Između 1. i 6. veljače u Peklenici, Ulici dr. Ante Starčevića, nepoznati počinitelj je provalio u dvije obiteljske kuće, gdje je iz jedne ukrao nakit, dok iz druge nije ništa ukrao.

Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja se podnose kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: PU međimurska)