TEŠKO OZLIJEĐENO DIJETE NA MOTOCIKLU – TERETNJACI NAPRAVILI 27 PREKRŠAJA

U utorak, 28. srpnja oko 10,30 sati na državnoj cesti između naselja Sveti Križ i Prelog, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač – dijete, neregistriranog motocikla skretao ulijevo na poljski put i oduzeo prednost prolaza osobnom automobilu čakovečkih registarskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 65-godišnji vozač. Zbog toga, došlo je do udara automobila u motocikl, te prevrtanja i pada motocikliste u cestovni jarak.

Vozilom hitne medicinske pomoći ozlijeđeni vozač motocikla prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno kako je teško ozlijeđen, te je zadržan na liječenju.

O prometnoj nesreći podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

U razdoblju od 20. do 26. srpnja policijski službenici Policijske uprave međimurske proveli su operativnu akciju “Nadzor teretnih automobila i autobusa“.Tijekom trajanja akcije kontrolirano je 45 teretnih automobila i 1 autobus. Utvrđeno je ukupno 27 prekršaja koji se odnose na vozače teretnih automobila.

Dana 23. srpnja od 8 do 14 sati akcija je provedena u suradnji Policijskom upravom varaždinskom, kojom prilikom je kontrolirano 12 teretnih automobila i utvrđeno 4 prekršaja, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)