TEŠKO OZLIJEĐEN VOZAČ YAMAHE – KRAĐE ALATA, NOVCA, NAKITA, KARTICA…

U subotu, 29. kolovoza oko 21 sati u Ferketincu ispred kbr. 1, dogodila se teška prometna nesreća. 27-godišnji motociklist upravljajući „Yamahom” sa istaknutom čakovečkom pokusnom pločicom, nije prilagodio brzinu kretanja osobinama ceste (zavoj) i trenutnoj vidljivosti (noć), zbog čega je u zavoju izletio izvan kolnika na travnatu površinu, gdje je došlo do prevrtanja motocikla i pada vozača na tlo.

Vozilom hitne medicinske pomoći motociklist je prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je u prometnoj nesreći zadobio teške ozlijede opasne po život te je zadržan na odjelu intenzivnog liječenja.

Tijekom proteklog vikenda evidentirano je osam kaznenih djela krađa od kojih izdvajamo krađu alata iz garaže.

U subotu, 29. kolovoza oko 9 sati u Oporovcu, nepoznati počinitelj iskoristio je kraću odsutnost 49-godišnjeg vlasnika obiteljske kuće, te iz otvorene garaže ukrao ubodnu pilu, ručni cirkular i bušilicu.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom proteklog vikenda evidentirane su tri teške krađe od kojih izdvajamo:

1) U  noći s 28.  na  29. kolovoza   u Šenkovcu,  Pavlinskoj  ulici,  nepoznati  počinitelj  provalio je  u  kafić  vlasništvo  42-godišnjaka, odakle je ukrao novac i cigarete.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

2) U nedjelju, 30. kolovoza oko 13 sati u Čakovcu, Ulici Miroslava Magdalenića, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću vlasništvo 63-godišnjakinje, odakle je ukrao novac, nakit, bankovne kartice i ručni sat. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznene prijave Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)