TEŠKE KRAĐE U MURSKOM SREDIŠĆU I BANFIJU – SREDIŠĆANAC KRAO U DISKO KLUBU

U protekla 24 sata na području Policijske uprave međimurske evidentirana su dva kaznena djela teške krađe:

U ponedjeljak, 18. srpnja u prijepodnevnim satima u Banfiju, nepoznati počinitelj iz otključane obiteljske kuće ukrao je novac, bankovne kartice i osobne dokumente. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

U ponedjeljak, 18. srpnja oko 23 sata u Murskom Središću, Ulici Sitnice, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, odakle je ukrao televizor. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 19-godišnjak sa šireg područja grada Murskog Središća, počinio kazneno djelo krađe.

Naime,  u nedjelju 19. lipnja u ranim jutarnjim satima u Domašincu, Ulici Marka Kovača, u disko klubu sa stola u separeu ukrao je žensku torbicu u kojoj se nalazio mobitel i novac. Ukradena torbica i mobitel pronađeni su i vraćeni vlasnici.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv osumnjičenika podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)