Teške krađe i krađe tijekom proteklog vikenda na području PU međimurske

            Na području Policijske uprave međimurske u dane vikenda su evidentirane tri teške krađe te sedam krađa. U jednoj krađe nastala je materijalna šteta veća od 1.000 kuna, dok je u šest krađa šteta manja od 1.000 kuna.

Izdvajamo teške krađe i krađu

 

    1) Između 1. i 15. svibnja u Leskovcu, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću, no za sada nije poznato što je ukradeno.

Materijalna šteta procijenit će se naknadno.

  2) U subotu, 15. svibnja u poslijepodnevnim satima u Pribislavcu, Ulici dr. Ante Starčevića, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću odakle je ukrao razni nakit, novac, PVC ambalažu, optiku za oružje i parfem.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

3) U subotu, 15. svibnja u poslijepodnevnim satima u Belici, Ulici kralja Tomislava, nepoznati počinitelj je iz nezaključane garaže ukrao dva bicikla.

Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna.

Brzim postupanjem policijskim službenika uhvaćen je dvojac, 53 i 20-godišnjak s područja općine Pribislavec od kojih su bicikli oduzeti i vraćeni vlasniku.

 4) U subotu, 15. svibnja u večernjim satima u Čakovcu, Ulici Augusta Cesarca, zatečeni su 23, 22 i 20-godišnjaci s područja općine Pribislavec s plastičnom ambalažom i bocama.

Provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je trojac ranije provalio u spremište tvrtke u Čakovcu, Cvjetnoj ulici i ukrao tu ambalažu. Ambalaža je oduzeta i vraćena vlasniku.

Materijalna šteta utvrdit će se naknadno.

 

Protiv počinitelja kaznenih djela podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

(PU međimurska, foto: ilustracija)