Teške krađe i krađe tijekom proteklog vikenda

Na području Policijske uprave međimurske tijekom proteklog vikenda evidentirane su tri teške krađe i  četiri krađe. Materijalna šteta kod svih evidentiranih krađa, pojedinačno se procjenjuje na manje od tisuću kuna. Izdvajamo tešku krađu u Svetoj Mariji.

 U Svetoj Mariji provaljeno u obiteljsku kuću

U petak, 25. studenoga 2022. godine između 6 i 16 sati u Svetoj Mariji, Ulici Katarine Zrinski, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, vlasništvo 66-godišnjaka, odakle je ukrao razne predmete. Materijalna šteta procijenjena je na nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

KRAĐA – DOPUNA INFORMACIJE

Osumnjičen (20) za krađu novaca iz torbe u Kuršancu

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 20-godišnjak s područja općine Orehovica, počinio kazneno djelo krađe.

Istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni krajem srpnja ove godine u Kuršancu, iz obiteljske kuće u Međimurskoj ulici, iz ženske torbe koja se nalazila ispod kreveta u spavaćoj sobi, ukrao 2.800 kuna.

Protiv osumnjičenog mladića podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, kao dopuna prethodno dostavljenoj kaznenoj prijavi nepoznatog počinitelja.

(PU međimurska, foto: ilustracija)