Teške krađe i krađe tijekom produljenog vikenda na području PU međimurske

Na području Policijske uprave međimurske tijekom proteklog produljenog vikenda evidentirana je jedna teška krađa i 10 krađa. Materijalna šteta kod tri krađe, pojedinačno se procjenjuje na više od tisuću kuna, dok se kod preostalih sedam, pojedinačno procjenjuje na manje od tisuću kuna. Izdvajamo tešku krađu nedaleko Pribislavca te krađu u Otoku.

 Na lokaciji izvođenja radova nedaleko Otoka ukradeni prometni znakovi

Tijekom srijede i četvrtka, 16. i 17. studenoga nedaleko Otoka, nepoznati  počinitelj ukrao je nekoliko prometnih znakova te pripadajuća postolja s nosačima za prometne znakove. Prometni znakovi bili su postavljeni na prometnici zbog izvođenja radova na polaganju električnog kabla te su vlasništvo izvođača radova iz Domašinca. Materijalna šteta procijenjena je na nekoliko tisuća kuna.

 Nedaleko Pribislavca provaljeno u lovački dom

U subotu, 19. studenoga u kasnim večernjim satima u poljskom predjelu zvanom “Remiza”, nedaleko Pribislavca, nepoznati počinitelj provalio je u lovački dom vlasništvo lovačkog društva iz Čakovca, odakle je ukrao smrznuto meso, povrće i dr. predmete. Materijalna šteta procijenjena je na nekoliko stotina kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

(PU međimurska, foto: ilustracija)