TEŠKA PROMETNA NESREĆA U ŽIŠKOVCU – KRAĐE ALATA I NOVCA

Jučer, 13. rujna oko 23 sata i 55 minuta na državnoj cesti u Žiškovcu kod kbr. 139 dogodila se prometna nesreća u kojoj je 22-godišnji vozač osobnog automobila zadobio teške ozljede opasne po život.

U desnom zavoju izgubio je nadzor nad Renault Meganeom, čakovečkih registarskih oznaka te izletio izvan kolnika, gdje je udario u drvo, a potom se prevrnuo na krov.

Unesrećenog iz oštećenog automobila izvukli su vatrogasci čakovečke javne postrojbe te je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je zadržan na liječenju.

O prometnoj nesreći dostavit će se izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

U Macincu, Glavnoj ulici nepoznati počinitelj iz šupe i garaže ukrao je razni alat te time 27-godišnjeg vlasnika oštetio za više tisuća kuna.

Naime, između 11. i 13. rujna u dvorištu obiteljske kuće provalio je u šupu, odakle je ukrao motornu pilu, kutnu brusilicu, građevinska kolica i razni alat. Također, iz garaže ukrao je nekoliko produžnih kablova te raznu halogenu rasvjetu.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

 

U noći s 12. na 13. rujna nepoznati počinitelj iz nezaključane obiteljske kuće u Plešivici ukrao je novac. Materijalna šteta prema izjavi 66-godišnjeg vlasnika procjenjuje se na više tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: PU međimurska)