TEŠKA PROMETNA NESREĆA I TEŠKA KRAĐA

U četvrtak, 12. svibnja oko 14.50 sati u Čakovcu na raskrižju ulica Dobriše Cesarića, Stjepana Radića i Aleksandra Schulteissa, dogodila se prometna nesreća u kojoj 49-godišnja vozačica osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, dolaskom do ceste s prednošću prolaza nije propustila sva vozila koja se kreču tom cestom. Zbog toga je vozilom udarila u moped čakovečkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 46-godišnji vozač. Nakon udara vozač mopeda se prevrnuo i pao na kolnik.

Vozilom hitne medicinske pomoći ozlijeđeni vozač mopeda prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, te je zadržan na liječenju.

Protiv vozačice osobnog automobila zbog počinjenja kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“, podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 11. na 12. svibnja u Brezju, nepoznati počinitelj provalio je u dvorište privatnog poduzeća, odakle je ukrao više stotina kilograma otpadnog inoxa.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr/, (foto: ilustracija)