TEORIJA ZAVJERE ILI… – HAARP POSTROJENJA U SRBIJI UZROČNICI SU POPLAVA NA BALKANU

Nije li sumnjivo što se na internetu ne mogu pronaći informacije, pa makar i benigne izjavice naših meteorologa o vremenu koje je uzrokovalo ove poplave? Kakva je sad to ciklona koja se nikada prije nije pojavila i kakvi su to oblaci koji stoje danima na mjestu sipajući kišu i natapajući tlo i kakva to ciklona ide malo na jednu stranu malo na drugu?

Glavno pitanje koje si mnoštvo ljudi postavlja, pogotovo na internetu i društvenim mrežama, ovih dana jest brane li nas i ovu državu vladajući ili nas zajedno sa SAD kontroliraju i uništavaju. Uz velike elementarne nepogode često se vežu i teorije zavjere, ali to nije tako teško izbjeći s obzirom da se sve više čuju u medijima izjave, da “ovakvi vremenski uvjeti nisu jako dugo viđeni”.

 

Svi dobro znamo da se čovjek voli igrati Boga, ako ima mnogo novaca i bolestan um dolazi u iskušenje kontrolirati vrijeme i upotrebljavati to protiv ljudi. Vjerovali ili ne, 3. svibnja 2014. godine između 17:30 i 18:30, prema riječima očevidaca iz okolice Barajeva gdje je instaliran HAARP sustav, po ”oblacima” se moglo zaključiti da taj sustav radi ”punom parom”. 

 

Jedan članak o tome da je HAARP program uzrok katastrofalnih poplava u Srbiji, Bosni i Hrvatskoj objavili smo jučer. Danas donosimo svjedočenje srpskog novinara Dejana Lučića koji o tome otvoreno piše i razotkriva sve što se događalo nakon 3. svibnja kada je HAARP instaliran u Srbiji.

 

Tekst objavljujemo u izvornom obliku na srpskom jeziku.

 

BEOGRAD – Prema rečima očevidaca iz okoline Barajeva gde je sistem HAARP instaliran, u popodnevnim časovima trećeg maja, od 17.30 do 18.30 časova po „oblacima“ se moglo zaključiti da sistem radi punom snagom. „Talasaste“ strukture su se veoma brzo formirale, a onda za nekoliko minuta razlivale, kako su išli talasi uključivanja. Na taj način se i Srbija upisala na listu zemalja čije je stanovništvo izloženo dejstvu HAARP sistema. A šta je zapravoHAARP? Ono što je kod HAARP sistema i najopasnije, a o čemu se u Srbiji malo zna i drži pod velom tajne, jeste i činjenica da ovaj sistem talasima niske frekvencije utiče i na rad ljudskog mozga.

Program Aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvencije (skraćeno HAARP) projekat je istraživanja sa ciljem razumevanja, stimulisanja i kontrole procesa u jonosferi. Jonosfera je deo zemljine atmosfere na visini od 50 do 80 kilometara koji sadrži veliku količinu jona (naelektrisanih čestica) nastalih delovanjem sunčevog vetra i ima veliki uticaj na prostiranje elektromagnetnih talasa.

Oprema je smeštena na površini od 13 hektara u blizini mesta Gakona na Aljasci. Sastoji se od velikog broja uređaja za prijem i slanje ogromnih količina energije, koju čini 180 antena i šest generatora ukupne snage od preko tri miliona vati. Iako su osnovni ciljevi izučavanje polarne svetlosti i satelitskih radio-komunikacija, komuniciranje sa podmornicama u domenu ekstremno niskih frekvencija, ovaj sistem omogućuje ispitivanje šupljina ispod površine zemlje (pretraživanje skrivenih tunela i podzemnih skrovišta), ometanje radio-komunikacija na određenim područjima pa čak i uništavanje neprijateljskih aviona, projektila ili satelita.

Ipak, ono što je najvažnije je mogućnost sistema da se promenom hemijske strukture, temperature i vlažnosti viših slojeva atmosfere deluje na klimu i sve prateće klimatske efekte na željenoj teritoriji. Jedna od mogućnosti ovog sistema koja se ne pominje na listi zvaničnih ciljeva, ali ipak postoji, jeste da se talasima niske frekvencije utiče na rad ljudskog mozga.HAARP stanica trenutno ima 150 u svetu, a jedna od lokacija je i selo Beljina kod Barajeva, pedesetak kilometara udaljenog od Beograda.

Iako osmišljen kao sistem odbrane i preventive, u SAD je objavljen veliki broj knjiga najcenjenijih vojnih stručnjaka koji sumnjaju u pravu svrhHAARP-a, posebno što je u njega najveća svetska vojna sila uložila neverovatno veliki kapital. Veliki broj protivnika HAARP-a u SAD je otvoreno upozoravao javnost da se zracima ovog sistema može direktno uticati na ljudski um, odnosno mentalni sastav svakoga od nas.

Predsednica Internacionalnog instituta za brigu o ljudskom zdravlju, Rozali Bertel za HAARP smatra da je mamutski grejač sposoban da u jonosferi napravi velike promene. HAARP može da svojim dejstvom bukvalno zaseca atmosferski sloj koji nas čuva od veoma štetnih kosmičkih zračenja, što može izazvati globalne posledice po klimu, biljni i životinjski svet i naravno čoveka.

Odlazeća Vlada Srbije kao ni resorna ministarstva za odbranu i zaštitu životne sredine nijednog trenutka nisu našle za shodno da srpskoj javnosti saopšte nijednu reč o HAARP antenskom sistemu, koji se nalazi na svega 50 kilometara od Beograda, kao ni o razlozima za njegovo postojanje i početku rada trećeg maja.

Predsednik Ekološkog pokreta Novog Sada Nikola Aleksić kaže za „Pravdu“ da građani Srbije nisu svesni kakva se tempirana bomba po ljudsku psihu i klimatske promene nalazi kod Barajeva, a bivša vlast koje je dozvolila da se HAARP sistem instalira u srcu Srbije, sve vreme je ćutala o tome.

 HAARP je ništa drugo do elektromagnetna kontrola ljudske psihe i to su činjenice a nikakva naučna fantastika ili teorija zavere. To elektromagnetno zračenje ljude može da učini bezvoljnim, zatim mrzovoljnim i na kraju vrlo agresivnim. Pravi je kriminal što je dozvoljeno da se HAARP postavi u Srbiji i što je dozvoljeno da se on aktivira, a odgovorno tvrdim da bi SAD putem te stanice smeštene u Barajevu mogle da unište Srbiju za jedan dan, samo kada bi to želele. Odlazeća Vlada je takođe po nalogu SAD spremila zakon o GMO hrani, koja će učiniti to da izgubimo treću generaciju stanovništva Srbije. GMO i HAARP su trenutno najveće opasnosti po Srbiju i naš narod, i sramno je što vlast i vojska koji su dozvolili instaliranjeHAARP antena kod Beograda, besramno ćute – upozorava Aleksić.

 

                                                                                                 (R. Tomanić)