STOPIRALI PA OPLJAČKALI VOZAČA – ALARM SPRIJEČIO PROVALNIKA

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je 22-godišnjak sa šireg područja grada Čakovca počinio kazneno djelo „razbojništvo“.

Naime, u subotu 1. listopada oko 20 sati u Kuršancu, osumnjičeni je u društvu nekoliko osoba zaustavio Volkswagen Transporter, čakovečkih oznaka, kojim je Čakovečkom ulicom upravljao 33-godišnjak. Zatražili su da ih poveze do susjednog mjesta. Tijekom vožnje osumnjičeni je fizički nasrnuo na vozača te mu iz džepa hlača ukrao više tisuća kuna.

Dio ukradenog novca je pronađen i vraćen oštećenom. U događaju 33-godišnjak lakše je ozlijeđen. Protiv osumnjičenog podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 24-godišnjak sa šireg područja općine Mala Subotica počinio kazneno djelo teške krađe u pokušaju.

Naime, u ponedjeljak, 3. listopada dvadeset minuta nakon ponoći u Palovcu, Glavnoj ulici provalio je trgovinu mješovitom robom, ali je u dovršenju kaznenog djela spriječen uključenjem alarma.

Protiv osumnjičenog podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)