Što se sve kralo proteklog vikenda?

Na području Policijske uprave međimurske tijekom proteklog vikenda evidentirane su četiri teške krađe, od čega dvije u pokušaju te sedam krađa. Pojedinačna materijalna šteta kod pet krađa procjenjuje se na manje od tisuću kuna, dok se kod dvije preostale krađe pojedinačno procjenjuje na više od tisuću kuna.

 

Izdvajamo krađu novčanika iz restorana u Čakovcu i krađu torbice iz automobila u Palovcu te provalu u prostorije nogometnog kluba u Novakovcu.

 

Krađe

  • U petak, 9. listopada 2020. godine oko 9 sati u Čakovcu, Parku Rudolfa Kropeka, nepoznati počinitelj sa šanka u restoranu ukrao je novčanik u kojem su se nalazili razni osobni dokumenti i novac. Materijalna šteta prema izjavi 68-godišnjeg vlasnika procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.
  • U subotu, 10. listopada 2020. godine tijekom prijepodnevnih sati u Palovcu, Maloj ulici, nepoznati počinitelj je iz nezaključanog teretnog automobila Dacia Dokker, varaždinskih registarskih oznaka, ukrao j e torbicu s raznim osobnim dokumentima, bankovnim karticama i novcem. Materijalna šteta prema izjavi 41-godišnjeg vlasnika procjenjuje se na više tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Teška krađa

U noći s petka na subotu (9./10. listopada 2020.) u Novakovcu, Ulici Drvarijum, nepoznati počinitelj provalio je u prostorije lokalnog nogometnog kluba te ukrao razna alkoholna i bezalkoholna pića, vlasništvo 40-godišnjaka.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

(PU međimurska, foto: ilustracija)