ŠTO SE KRALO OVOG VIKENDA? – GORIVO IZ AUTOBUSA, PLINSKE BOCE, KOSILICE…

Na području Policijske uprave međimurske evidentirana su dva kaznena djela “teške krađe”:

  • U vremenskom razdoblju od 8. do 31. srpnja u Svetoj Mariji, na parkiralištu kod groblja u Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u spremnik goriva autobusa vlasništvo privatnog poduzeća, gdje je istočio i ukrao gorivo vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.
  • U vremenskom razdoblju od 1. srpnja do 1. kolovoza, u Maloj Subotici, u Ulici Benkovec, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, gdje je ukrao plinsku peć u kojoj se nalazila plinska boca. Potom je u dvorištu kuće iz garaže ukrao kosilicu. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U vremenskom razdoblju od 20. do 30. srpnja u Donjem Zebancu, nepoznati počinitelj provalio u vikend kuću gdje je ispremetao stvari, ali ništa nije ukrao. Potom je u dvorištu provalio u garažu odakle je ukrao trimer.

Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu, javlja http://medjimurska.policija.hr/  (foto: ilustracija)