STARICI PROVALNIK PRIJETIO NOŽEM, A ONA GA ISTJERALA IZ KUĆE!

U utorak, 20. listopada pedesetak minuta nakon ponoći u Belici, Radničkoj ulici, nepoznati počinitelj pokušao je izvršiti razbojništvo nad starijom ženskom osobom.

Naime, maskirani počinitelj provalio u obiteljsku kuću, gdje ga je zatekla vlasnica. Uz prijetnju nožem od nje je zatražio novac, ali u tom trenutku vlasnica mu je s glave strgnula kapu s prorezima za oči, nakon čega je razbojnik pobjegao iz kuće.

Za počiniteljem policija intenzivno traga te moli građane ukoliko raspolažu s korisnim informacijama o ovom kaznenom djelu da se jave na broj telefona 192, pošalju svoja saznanja e-poštom na adresu [email protected] ili putem mobilnog telefona uz korištenje aplikacije e-Policija, odnosno dođu osobno u najbližu policijsku postaju.

Napominjemo da sve korisne informacije građani mogu dostaviti anonimno.

Između 1. ožujka i 19. rujna ove godine u šumskom predjelu zvanom “Murščak”, nedaleko mjesta Domašinec, nepoznati je počinitelj u šumi privatnog vlasnika  porušio i potom ukrao 11 stabla hrasta, jasena, graba, bagrema i javora, ukupne drvne mase oko 20 kubnih metara, čime je oštetio vlasnika za više tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)