Stanje sigurnosti u proteklih 24 sata na području PU međimurske

U proteklih 24 sata na području Policijske uprave međimurske evidentirane su dvije krađe, jedna prometna nesreća, dok prekršaji narušavanja javnog reda i mira nisu evidentirani

Foto: PU međimurska

Što se tiče najučestalijih kaznenih djela iz domene imovinskih delikata (krađe i teške krađe), u proteklih 24 sata evidentirane su dvije krađe. Nepoznati počinitelj s prodajnih polica trgovačkog centra u Čakovcu, Ulici Globetka, ukrao je razne artikle u vrijednosti stotinjak kuna. Druga krađa evidentirana je nedaleko Gornjeg Hrašćana, u šumi zvanoj “Siget”. U razdoblju 1. do 5. veljače ove godine nepoznati je počinitelj porušio te potom ukrao dvadesetak stabala oraha i sremze. Materijalna šteta prema dostavljenom odštetnom zahtjevu poduzeća koje gospodari spomenutom šumom, procjenjuje se na nešto više od tisuću kuna.

Glede stanja sigurnosti u cestovnom prometu u proteklih 24 sata na području Međimurske županije evidentirana je jedna prometna nesreća. Nesreća se dogodila nešto prije 12 sati u Čakovcu, na raskrižju Buzovečke i Preloške ulice. Vozačica Mercedesa A klase, čakovečkih registarskih oznaka ,rođena 1966. godine zbog nepoštivanja prednosti prolaska prouzrokovala je prometnu nesreću u kojoj nije bilo ozlijeđenih sudionika, već je na vozilima nastala materijalna šteta.

U protekli 24 sata na području Policijske uprave međimurske nisu evidentirani prekršaji narušavanja javnog reda i mira.

(PU međimurska)