SREDIŠĆANSKI EKO TERORISTI SMEĆE DOVOZE KOMBIJEM I ZAGAĐUJU PRIRODU

Dokle seže naša ekološka svijest?

Mursko Središće svakako spada u jedno od najrazvijenijih mjesta u Međimurskoj županiji što se tiče sakupljanja otpada i uopće u razvijenosti ekološke svijesti. Osim što se komunalna služba Grada zaista trudi i djeluje vrlo dobro u uočavanju i saniranju otpada tu je  i firma Murs-ekom kojom stvarno možemo biti zadovoljni, a nedavno je otvoreno i njihovo reciklažno dvorište pa zaista nema potrebe da nailazimo na ovakve situacije o kojoj ćemo vas izvjestiti.

No očito da sve to nije dovoljno pojedinim neodgovornim mještanima našeg Grada,  već  onečišćavanjem i dalje truju naš okoliš , a tako i kvalitetu življenja u njemu. Na jedan takav slučaj upozorio nas je mještanin Središća lovac Romeo Kodba koji je na Slatinama na putu prema pruzi uočio zaista pravo smetište . Iako nije mogao vidjeti tko  dovozi to smeće jedino što je vidio da se radi  o većem  kombi vozilu čije registracije iz daljine nije mogao uočiti.

Približivši se samom mjestu uočio je  zaista cijelu hrpu smeća koje se već duže vremena dovozi na to mjesto. Nadamo se da će i naša komunalna služba uz pomoć drugih službi uspjeti riješiti i sanirati tu divlju deponiju. Nama svima ostaje samo da se i mi ponašamo kao Romeo da takve stvari prijavljujemo i o njima obavještavamo javnost u nadi da će i ti neodgovorni pojedinci konačno shvatiti i pridržavati se  svojih obveza kao i svi drugi mještani.

(Z. Rihtarec, foto R. Kodba)

unnamed (1)

unnamed (2)

unnamed (3)

unnamed (4)

unnamed (5)

unnamed (6)

unnamed (7)

unnamed