SREDIŠĆANAC OSUMNJIČEN ZA KRAĐU

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su dvojica maloljetnika i dijete počinili kazneno djelo krađe.

Naime, u utorak, 7. lipnja oko 22 sata u Podturnu, Sportskoj ulici, pokušali su nasilno otvoriti vrata trgovine privatnog poduzeća, uslijed čega se aktivirao alarm. Nakon toga udaljili su se s mjesta događaja.

Prema djetetu i maloljetnim osumnjičenicima podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku za mladež.

 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 19-godišnjak sa šireg područja grada Čakovca počinio kazneno djelo krađe. U srijedu, 15. lipnja u poslijepodnevnim satima u Čakovcu, kod željezničkog kolodvora u Kolodvorskoj ulici, iz stalka za bicikle ukrao je zaključani bicikl marke „TREK““, vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv osumnjičenika podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

 

  Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 28-godišnjak s područja grada Murskog Središća počinio kazneno djelo krađe. Naime, u noći s 10. na 11. lipnja u Štrigovi na parkiralištu ispred ugostiteljskog objekta iz nezaključanog osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, ukrao je motorni trimer u vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv osumnjičenika podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: ilustracija)