SLOVENSKA DRŽAVLJANKA TEŠKO OZLIJEĐENA U PROMETNOJ NESREĆI

U petak, 23. rujna oko 8 sati i 30 minuta u Gornjoj Dubravi dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđena 66-godišnja slovenska državljanka.

Vozačica osobnog automobila, slovenskih registarskih oznaka, u zavoju izgubila je nadzor nad vozilom te izletjela izvan kolnika u cestovni jarak, gdje je prednjim dijelom vozila udarila u betonski propusni most.

Vozilom hitne medicinske pomoći 66-godišnja putnica iz osobnog automobila prevezena je u Županijsku bolnicu u Čakovcu, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena te je zadržana na liječenju.

Zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv 22-godišnje vozačice, slovenske državljanke, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave međimurske nisu evidentirane teške krađe, dok je evidentirano 10 krađa od kojih izdvajamo sljedeće:

 

U petak, 23. rujna u večernjim satima u Čakovcu, Ulici Otona Župančića, nepoznati počinitelj s terase obiteljske kuće, vlasništvo 64-godišnjakinje, ukrao je torbicu u kojoj se nalazio mobitel te novčanik s novcem, bankovnim karticama i raznim dokumentima. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

U nedjelju, 25. rujna oko podneva u Čakovcu, Ulici Josipa Štolcera Slavenskog, nepoznati počinitelj je iz nezaključane kuće, vlasništvo 81-godišnjakinje, ukrao je torbicu u kojoj se nalazio novčanik s novcem, bankovnim karticama i raznim dokumentima. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr/ (foto: PU međimurska)