Slijedi niz policijskih akcija – evo kojih

Najava provođenja akcije „Alkohol“

Tijekom noći s 9. na 10. ožujka (sa subote na nedjelju) od 23 do 5 sati Mobilni tim Policijske uprave međimurske provesti će operativnu akciju „Alkohol“. Akcija će se provesti u svrhu smanjivanja rizika, odnosno suzbijanja prekršaja koji dovode do prometnih nesreća i najtežih stradavanja u prometu te povećanja stanja sigurnosti na cestama Međimurske županije.

Najava provođenja akcije „Nadzor korištenja sigurnosnog pojasa“

U razdoblju od 11. do 17. ožujka, sukladno pojačanom nadzoru prometa s akcijama Europske unije sve policijske postaje Policijske uprave međimurske  provesti će operativnu akciju „Nadzor korištenja sigurnosnog pojasa“.

Ciljana akcija će se provesti u srijedu, 13. ožujka od 7 do 13 sati u suradnji sa Policijskom upravom varaždinskom uz uporabu vozila DANE opremljenog uređajem za video nadzor prometa.

Najava akcije „Prometni prekršaj nedavanja pokazivača smjera“

Ciljana preventivno – represivna akcija će se provesti u utorak, 12. ožujka od 10 do 14 sati na području cijele Policijske uprave međimurske, a prema vozačima koji čine prekršaj nedavanja pokazivača smjera uz uporabu vozila DANE opremljenog uređajem za video nadzor prometa.

(https://medjimurska-policija.gov.hr, foto: ilustracija)