SKOK U SMRT ?

Jučer oko 21,00 sati nestala je Kristina Murić iz Grede koja je radila kao konobarica u kafiću u Frankopanskoj ulici u Murskom Središću. Napustivši radno mjesto uzela je bicikl jednom gostu, dovezla se do betonskog mosta i skočila s njega u Muru. Glasnogovornica PU Međimurske Danijela Turk izjavila je da je policija dobila u 21,20 sati dojavu od slučajnog prolaznika koji je čuo da se nešto stropoštalo u vodu, no on sam to nije vidio, nego je samo čuo, pa se ne može sa sigurnošću reći da li je netko pao u vodu te je li to povezano s nestankom Kristine Murić koja se od sada vodi u evidenciji nestalih osoba.

Po Murskom Središću se priča da postoje i drugi svjedoci ovog tragičnog događaja koji su skok vidjeli sa terase Beach bara Trska i sa šetnice uz teniska igrališta. Kristina je inače živjela kod dečka u Vratišincu, a neki ovaj njezin čin povezuju sa ljubavnim problemima.

Za Kristinom intenzivno tragaju spasioci HGSS stanice Čakovec i policajci Murskog Središća s dva čamca i policijskim psom, a uključila se i HGSS Bjelovar, Ogulin i Novska s potražnim K9 timovima. S obzirom da je u ovom slučaju riječ o mostu između Hrvatske i Slovenije u igri je i opcija da je Kristina jednostavno odšetala preko granice, no to je malo vjerojatno s obzirom da je bicikl ostavila na mostu, a mogla se tako i jednostavno odvesti s njim, a ne pješačiti.

Policija moli građane koji imaju bilo kakva saznanja koja bi mogla pomoći, da se jave na broj 192. (rt)

IMG_20150520_084449