ROMIMA U SITNICAMA IZ PROSTORIJA UDRUGE UKRADEN NOVAC I ALKOHOLNA PIĆA

Na području Policijske uprave međimurske  evidentirana su tri kaznena djela “teške krađe”:

 

 U nedjelju, 17. svibnja u vremenu od ponoći do 10 sati u Murskom Središću, u Ulici Sitnice, nepoznati počinitelj provalio je u prostorije udruge, gdje je ukrao novac i alkoholna pića. Potom je provalio u aparate za zabavu odakle je ukrao novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

DSCN1985

DSCN1981

DSCN1984

DSCN1987

U vremenskom razdoblju od 9. do 16. svibnja u Donjem Mihaljevcu, u Kolodvorskoj ulici nepoznati počinitelj provalio je u podrumske prostorije obiteljske kuće, gdje je ukrao motornu kosilicu, potopnu pumpu i crijevo za vodu. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U nedjelju, 17. svibnja oko 13,20 sati u Čakovcu, u Ulici bana Josipa Jelačića, 20-godišnjak i maloljetnik s područja Međimurske županije, provalili su u prostorije skladišta vlasništvo poduzeća iz Čakovca, gdje su demontirali dva radijatora i pripremili ih za odnošenje. U dovršenju kaznenog djela spriječio ih je zaštitar, koji ih je zadržao do dolaska policijskih službenika. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a prema počiniteljima podnijeti će se kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu, http://medjimurska.policija.hr/ (foto:arhiva Muralista, rt)