Razbojništvo u Šenkovcu, ukradeni mobiteli iz automobila te provala u obiteljsku kuću i vikendicu

U subotu, u ranim jutarnjim satima, 15. prosinca, u Šenkovcu, Ulici braće Radić, dvoje nepoznatih počinitelja su ušli u otključanu kuću, gdje je jedan ispremetao stvari u kući, a drugi je prijeteći zadržavao vlasnicu i tražio novac, no iz kuće nisu ništa ukrali. Potom su iz spremišta uz kuću ukrali motornu pilu.

U događaju vlasnica kuće nije ozlijeđena.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

S obzirom da postoje saznanja da su dvoje počinitelja neposredno nakon izvršenja kaznenog djela viđeni u Šenkovcu, na križanju Ulica braće Radić i Josipa Bedekovića, između 6,30 i 7 sati, odnosno da su se udaljavali noseći u ruci motornu pilu, molimo građane ukoliko raspolažu s korisnim informacijama o ovom kaznenom djelu da se jave na broj telefona 192, putem elektroničke pošte na adresu medjimurska@policija.hr , besplatne mobilne aplikacije policije ili u najbližu policijsku postaju.

Napominjemo da sve korisne informacije građani mogu dostaviti anonimno.

U ponedjeljak, 17. prosinca, Policijska postaja Čakovec zaprimila je prijavu Krađe.

Tako je, tijekom noći s 23. na 24. studenoga, u Čakovcu, Ulici Travnik, nepoznati počinitelj iz otključanog osobnog automobila ukrao nekoliko mobitela.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

1) U ponedjeljak, 17. prosinca, u jutarnjim satima, u Čakovcu, Ulici Ljudevita Gaja, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću odakle je ukrao novac.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

2) Između 12. i 15. prosinca, u polju „Krušljeva graba“ nedaleko naselja Oporovec, nepoznati počinitelj je provalio u vikend kuću odakle je ukrao razne elektroničke uređaje alat i druge predmete.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku.

(PU  međimurska, foto: ilustracija))