Razbojništvo u Držimurcu, tri teške krađe

U utorak, 2. svibnja oko 15,30 sati u Držimurcu, trojica nepoznatih mlađih počinitelja biciklima su presreli i fizički napali 51-godišnjakinju sa šireg područja općine Mala Subotica te joj ukrali vrećicu sa stvarima i novčanikom u kojem su se nalazio novac te osobni dokumenti.

Prilikom događaja 51-godišnjakinja je lakše ozlijeđena.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

 

U protekla 24 sata na području Policijske uprave međimurske evidentirano je pet kaznenih djela teške krađe, od čega ozdvajamo:

1) Između 30. travnja i 2. svibnja, u polju zvanom „Mečje“, u blizini Donjeg Vidovca, nepoznati počinitelj je provalio u vikend kuću odakle je ukrao agregat i razni kuhinjski pribor.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

2) Tijekom noći s 1. na 2. svibnja (s utorka na srijedu) u Selnici, Ulici Črna Mlaka, nepoznati počinitelj je provalio u gospodarski objekt, gdje je ukrao motorne pile, aparat za zavarivanje, trimer i razni drugi alat.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

3) Između 30. travnja i 2. svibnja, u Pribislavcu, Ulici Remiza, nepoznati počinitelj je provalio u objekt lovačkog društva odakle je ukrao trimer, lovačku opremu, plinsku bocu, smrznuto meso te razni kuhinjski pribor.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: ilustracija)